24 February, 2011


hari ni 1st time aq datag aktiviti bola baling. hahak. ade jawatan, tapi macam tak de je. start pukul 3.30 petang. punye la aq dengan skin pekak. tak dengar. ingat pukul 2.30 petang. haiyoo~ oke, nak jadi kan cerita. dari jauh, aq nampak sorang mamat ni, pakai buju hijau tengah salam dengan cikgu bola baling kiteorg. sape tuh? mamat cina sesat agak nyer. da la time tuh xpakai cermin mate. memang bute sekejup la. dalam hati da komen da. hansem gak mamat tuh, *menggatal* haha. dah dekat jer dengan cikgu, sekali mamat tuh toleh jer belakang. ayarkkk~ lelaki pertame yg through my world. gila, nak tercabut jantung aq. skin yang tenangkan saat jantung aq tengah gundah-gulana. jantung macam nak terkeluar babe. mengeletar tak terkate. dah lame tak rase seseram macam tuh. teringat pulak kisah lame kiteorg. ingat lagi mase 1st time tengok dy. kat dewan. kawan aq crush kat die. haha. kenal dengan die kelaka. mase tu tak di nafikan aq memang macam budak2x lagi. aq still simpan lagi hadiah dia. 1st orang bagi kat aq. jam tangan dia. bayangkan, selame 2 tahun aq tak bercakap, pandang and tengok dy. last year, 1st time aq bercakap dengan dia balik. ikhmal tak de kot. so kene pinjam dekat amin lar. -.-' jujur aq cakap, sayang tuh masih ade. yelah, setahun aq pendam perasaan akhirnye aq dapat kawan dengan dia. mase tu aq form 2. pas tuh 3 tahun amik masa untuk lupakan dia. but, life must go on. teringat lagi, setiap hari mesti dia ingat kan untuk solat. sejuk jer hati. mase dia main gitar. sweet. ^^ tapi nak buat macam mana. jodoh kita tak panjang. kite still kawan kan ? time aq susah ko yang tolong aq. bila ko susah, aq tolong ko balik. adil kan ? terima kasih sebab jadi teman aq. aq dah maafkan semua salah awak. maafkan jugak kesalahan saya. halal kan makan minum saya. lupe kan kisah dulu oke amin. assalamualaikum. :)

No comments:

Post a Comment