02 April, 2011

hari yang bosan :)

serius hari ni memang bosan sangat. huhu. aku da siap buat ais krim oreo. :) skin, esok rase ah oke. :D hehe. sambung balik cite. di sebabkan aku bosan sangat. aku dengan skin buat2x gadoh. haha.
ramai terkezut kiteorang gadoh. sory.  sampai jieran aku akim anta wall kat aku and bagi nasihat kat skin. haha. amek kau skin. 
mintak maaf sangat2x korung. bosan sangat la time tuh. act, aku tak boleh la gadoh dengan skin. kawan dunia akhirat tuh. insya'Allah. penah sekali tuh aku bengang dengan skin sebab die tinggal kan aku. masuk je kelas. aku tak cakap langsung dengan dia. abis je subject EA tuh aku cakap cam nieh " skin, ko bainding EA nie kat mane ? " aku tak tahan sampai meleleh air mate aku. seyes babe. aku tak boleh ah tanpa kau. 
kau memang memahami aku alien. sayang kau!!

No comments:

Post a Comment