30 March, 2011

Study at Bangi :)

Act, mule2x aku dengan skin tak nak stayback sbab duet kami sudah tak de. and ade sebab2x lain. last2x kami jadi stayback. :) b4 tuh, aku dengan skin makan dulu kat the store. Then baru gi Bangi. huhu. Kiteorang ade ajak dorang makan kat foodcoard, tapi dorang tak nak. Tak pe, aku paham. Sory hasrul, topek & amer sebab tunggu kiteorang lama. haha. Kiteorang memang makan lambat kot. 

 Hasrul aja aku add math. Almaklum la add math dia lulus. Bangga gila ustaz tuh. haha. Topek aja skin math. Almaklum la, dia pandai matrix. Burno mars Malaysia pulak. haha. Amer, suh skin ajar dia math. Setiap kali aku nak sembang, hasrul marah. Fokus Fokus. Sory la pak ustaz oie. Kau ajar add math terus aku paham kot. Then, gelak gelak sampai tak ingat dunia. Habis amer kene bahan nan kiteorang. Sory amer. Selesai study, pergi tusyen kat Prestij Jaya. -end story-

Pape pun, hari nie memang hari yang terbaik ah. Thank You ! 

No comments:

Post a Comment