10 March, 2012

Sanah Helwa Girl


Assalamualaikum w.b.t.
Alhamdulilah, semalam hari jadi aku. Pada tanggal 9 Mac  dan pada kelender bulan islam 26 ramadhan. Terima kasih Allah kerana aku masih dapat lagi melihat dunia indah ciptaan-MU dan masih lagi bernafas lagi di dunia Allah ini. Semakin dekat dengan tarikh kematian dan seiring dengan penambahan usia. Selain itu, aku ingin mengucapkan Terima kasih mak sebab melahirkan aku. :D I LOVE YOU    Selalunya, time harijadi orang mesti beli kek, tiup lilin, makan besar. Tapi bagi aku, hari lahir aku seperti hari-hari biasa. Buat kerja rumah sebagai hadiah harijadiku. Kek pulak di gantikan dengan pisang goreng yang panas lagi lemak manis :D Kalah secret recipe wehh ! Hehe. Orang pertama wish birthday sejak 4 tahun lalu tak lain tak bukan Nurul Ain Binti Azman. Di ikuti oleh Siti Nurshaqinah Binti Lokhman dan Farah Ardila. Terima kasih kawan-kawan baik ku. Cukup sekadar wish sebab korang ingat tarikh aku dilahirkan 18 tahun yang lepas. :) Tak lupa jugak kawan-kawan yang wish di facebook malahan twitter , text aku di hanfone dan call aku. Terima kasih sekali lagi sebab wish walaupun dekat Facebook orang akan tengok birthday siapa hari ni :p Walaupun sekadar dekat facebook tetapi hakikatnya bukan senang nak buat beberapa klik dan menaip. :p Sebenarnya, setiap kedatangan profile dan memberi ucapan serta doa kepada rakan lain memerlukan keikhlasan. Keikhlasan itu membuat aku terharu :’)


Nota malas : Mama, thank you belikan abin jubah. Mama tahukan memang dah lama abin nak tambah koleksi baju jubah ni ;)

2 comments: