19 August, 2012

taqabballahu minna wa minka


assalamualaikum w.b.t

haii, apa kabar ? alhamdulilah, saya sihat je *ayat skema* hihi. serius, dah lama sangat tak update blog malas ni. dah berhabuk agaknya. almaklumlah, malas nak menaip dan bukan dalam mood untuk menaip. 

ok nak start cerita. tahun ni adalah tahun kedua sambut raya dekat Sg. Buloh. tahun lepas sebab SPM. dan tahun ni sebab adik nak UPSR? mungkin. :) Happy sangat but sangat rindukan muO dah batu pahat. dah lama tak balik kampung. tapi sedih gak, tahun kedua raya tanpa arwah abang :'( tahun ni, raya tak rasa sangat. mungkin sebab dah besar atau sepanjang puasa berada jauh dari keluarga. yelah, kat muadzam shah. *HUTAN* hahahha. Tahun ni persiapan serba sederhana je. Simple je. Tak perlulah banyak dan penuh dengan pembaziran kan ? 


Di hari yang bahagia yang penuh keceriaan dan keberkatan ini. saya, Syarifah nabilah An Nahari binti Syed Abdullah An Nahari ingin mengucapkan Selamat hari Raya Aidil Fitri dan taqabballahu minna wa minka kepada semua umat Islam. :p Saya di sini menyusun 10 jari tangan *kaki pun boleh :p* memohon ampun dan maaf  sekiranya ada melakukan kesalahan di sepanjang pekenalan kita :*

Nota malas : dah nak final. satu batu hempap dekat kepala. 

No comments:

Post a Comment